Αναζητήστε επιχειρήσεις:
Ηλεκτρονικό κατάστημα
Φυσικό κατάστημα

Όροι εγγραφής και χρήσης του site:

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η χρήση των υπηρεσιών που παρέχονται από το mycityclub μέσω της ιστοσελίδας mycityclub.net  διέπεται από τους παρακάτω όρους χρήσης. Πριν προηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μας, βεβαιωθείτε πως έχετε διαβάσει προσεκτικά, πως έχετε κατανοήσει και πως συμφωνείτε με τους παρόντες όρους χρήσης.

2. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Η υπηρεσία του mycityclub επιτρέπει στους χρήστες της ιστοσελίδας να δημιουργούν λογαριασμούς μέσω των οποίων να πραγματοποιούν αγορές στα «Συνεργαζόμενα Καταστήματα» και να κερδίζουν «Επιστροφή» χρημάτων.

Για κάθε αγορά που πραγματοποιεί ένας «Εγγεγραμμένος Χρήστης» του mycityclub σε ένα από τα Συνεργαζόμενα Καταστήματα και εφόσον αυτή η αγορά καταγραφεί από το σύστημα καταγραφής του καταστήματος ή των συνεργατών του και επιβεβαιωθεί από το Κατάστημα («Επιβεβαιωμένη Αγορά»), το mycityclub λαμβάνει μια «Προμήθεια».

Οι Εγγεγραμμένοι Χρήστες που πραγματοποιούν Επιβεβαιωμένες Αγορές από τα Συνεργαζόμενα Καταστήματα, πιστώνονται την αντίστοιχη Επιστροφή στον Λογαριασμό τους. Εφόσον η Προμήθεια πληρωθεί από το Συνεργαζόμενο Κατάστημα στο mycityclub, τότε το mycityclub πληρώνει την αντίστοιχη Επιστροφή στον Εγγεγραμμένο Χρήστη.

Το ποσό της Επιστροφής που λαμβάνουν οι Εγγεγραμμένοι Χρήστες για κάθε Επιβεβαιωμένη Αγορά τους, δεν είναι σταθερό αλλά εξαρτάται από την Προμήθεια που έχει συμφωνήσει να πληρώνει το κάθε Συνεργαζόμενο Κατάστημα στο mycityclub.

Ως Συνεργαζόμενα Καταστήματα, νοούνται τα καταστήματα αυτά τα οποία έχουν συμφωνήσει να συμμετέχουν στην Υπηρεσία και να πληρώνουν Προμήθεια στο mycityclub για κάθε Επιβεβαιωμένη Αγορά που πραγματοποιείται από κάποιον Εγγεγραμμένο Χρήστη.

3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Για να εγγραφείτε στην Υπηρεσία, θα πρέπει να είστε κάτοικος Ελλάδος και να έχετε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σας.

Τα στοιχεία που θα δηλώσετε κατά την εγγραφή σας στο mycityclub θα πρέπει να είναι δικά σας και να είναι ακριβή. Επίσης, τα στοιχεία πληρωμής σας θα πρέπει (εφόσον τα συμπληρώσετε) να είναι ακριβή και να αφορούν στοιχεία λογαριασμών οι οποίοι ανήκουν σε εσάς. Θα πρέπει να φροντίζετε όλα τα στοιχεία που είναι δηλωμένα στον Λογαριασμό σας να παραμένουν σε ισχύ και να τα ανανεώνετε όταν αυτό χρειάζεται.

Η χρήση του Λογαριασμού είναι προσωπική και δεν επιτρέπεται η δημιουργία λογαριασμών από εταιρείες. Επίσης, κάθε άτομο επιτρέπεται να έχει μόνο έναν Λογαριασμό στην Υπηρεσία.

4. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Κατά την εγγραφή σας στην Υπηρεσία και την αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης, δίνετε την συγκατάθεσή για τη λήψη κάποιων email όπως η επιβεβαίωση της εγγραφής σας και η επιβεβαίωση του πρώτου σας κλικ σε Συνεργαζόμενο Κατάστημα, καθώς και ενημερωτικά email για θέματα όπως η προσθήκη νέων Συνεργαζόμενων Καταστημάτων στην Υπηρεσία, τα νέα της Υπηρεσίας, η καταγραφή αγορών στον Λογαριασμό σας, η ειδοποίηση πληρωμής και άλλα.

5. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Ως Εγγεγραμμένος Χρήστης, έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε Επιστροφή χρημάτων από τις Επιβεβαιωμένες Αγορές που πραγματοποιείτε στα Συνεργαζόμενα Καταστήματα.

Για να σας αποδοθεί η Επιστροφή, θα πρέπει να συντρέχουν μια σειρά από προϋποθέσεις:

Η αγορά να καταγραφεί από τα συστήματα καταγραφής του Συνεργαζόμενου Καταστήματος ή των συνεργατών του και να υπάρχει αντιστοίχιση με τον Λογαριασμό σας.
Η αγορά να επιβεβαιωθεί από το Συνεργαζόμενο Κατάστημα. Κάποιοι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν στην μη επιβεβαίωση μιας αγοράς είναι εάν η πληρωμή για την αγορά δεν πραγματοποιήθηκε (π.χ. στην περίπτωση της τραπεζικής κατάθεσης ή της αντικαταβολής), εάν η αγορά ακυρώθηκε ή επεστράφη ή εάν δεν τηρήθηκε κάποιος από τους όρους του καταστήματος σχετικά με την επιστροφή χρημάτων μέσω του mycityclub (π.χ. εάν χρησιμοποιήθηκε στην ίδια αγορά κάποιο κουπόνι εκτός του mycityclub και αυτό δεν επιτρέπεται από το κατάστημα).

Η Προμήθεια που προκύπτει από την Επιβεβαιωμένη Αγορά να πληρωθεί από το Συνεργαζόμενο Κατάστημα στο mycityclub.

Να είναι ενεργός ο λογαριασμός σας.

Να μην έχετε χρησιμοποιήσει αθέμιτες μεθόδους, με βάση τα όσα αναφέρονται στην ενότητα «ΑΘΕΜΙΤΗ ΧΡΗΣΗ».

6. ΑΙΤΗΜΑΤΑ

Στις περιπτώσεις που δεν βλέπετε την επιστροφή χρημάτων από μία αγορά, ή βλέπετε λάθος ποσό επιστροφής ή η αγορά ακυρώθηκε και θεωρείτε ότι αυτό δεν θα έπρεπε να έχει συμβεί, έχετε τη δυνατότητα να καταχωρήσετε ένα αίτημα ώστε να το διερευνήσουμε με το Συνεργαζόμενο Κατάστημα. Η καταχώρηση του αιτήματος μπορεί να γίνει μέσω της ειδικής ενότητας Επικοινωνία.  Δικαιούστε να καταχωρήσετε το αίτημά σας μέχρι και 1 μήνα από την ημερομηνία αγοράς εάν το αίτημα αφορά μη καταγραφή αγοράς. Αφού συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία που απαιτούνται, θα έχουμε τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε με το Συνεργαζόμενο Κατάστημα και να διερευνήσουμε το αίτημά σας. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να το επιλύσουμε αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την επιτυχή επίλυσή του αφού η τελική απόφαση λαμβάνεται από το Συνεργαζόμενο κατάστημα και τους συνεργάτες του. Μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη των αιτημάτων σας στη σελίδα Επικοινωνία.

7. ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Το mycityclub πραγματοποιεί όλες τις πληρωμές στα Εγγεγραμμένα Μέλη κάθε εβδομάδα. Συγκεκριμένα, η κάθε Τετάρτη. Για να πραγματοποιηθεί μια πληρωμή σε ένα Εγγεγραμμένο Μέλος, θα πρέπει να έχει εισάγει σωστά τα στοιχεία πληρωμής στον Λογαριασμό του και να έχει ξεπεράσει ένα «Ελάχιστο Ποσό Πληρωμής».

Το ποσό προς πληρωμή αποτελείται από όλες τις αγορές σε κατάσταση «Προς πληρωμή» (αυτές δηλαδή για τις οποίες έχει πληρωθεί στο mycityclub η αντίστοιχη Προμήθεια από το Συνεργαζόμενο Κατάστημα) που έχουν πραγματοποιηθεί έως και την προηγούμενη εβδομάδα της πληρωμής.

Περισσότερες πληροφορίες για τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής καθώς και τα αντίστοιχα Ελάχιστα Ποσά Πληρωμής για κάθε έναν από αυτούς, μπορείτε να βρείτε στην ενότητα στις Συχνές Ερωτήσεις.

8. ΚΟΥΠΟΝΙΑ

Στα πλαίσια της Υπηρεσίας, το mycityclub παρέχει στους χρήστες εκπτωτικά κουπόνια, τα οποία οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν κατά τις αγορές τους στα Συνεργαζόμενα Καταστήματα. Το mycityclub δεν φέρει ευθύνη για την ακρίβεια των πληροφοριών που παρουσιάζονται στα κουπόνια καθώς και δεν εγγυάται τη σωστή λειτουργία τους στις ιστοσελίδες των Συνεργαζόμενων Καταστημάτων. Υπεύθυνο για την ορθότητα και την εγκυρότητα των κουπονιών είναι το Συνεργαζόμενο Κατάστημα που εκδίδει το εκάστοτε κουπόνι.

9. ΑΘΕΜΙΤΗ ΧΡΗΣΗ

Οι Εγγεγραμμένοι Χρήστες πρέπει να δρουν ηθικά και λογικά αναφορικά στη χρήση της Υπηρεσίας. Το mycityclub  διατηρεί το δικαίωμα να απενεργοποιήσει ή και να διαγράψει τον Λογαριασμό ενός Εγγεγραμμένου Χρήστη εφόσον αυτός χρησιμοποιεί την Υπηρεσία με αθέμιτο τρόπο. Αθέμιτη χρήση της Υπηρεσίας προκύπτει όταν ο Εγγεγραμμένος Χρήστης:

Χρησιμοποιεί τον Λογαριασμό του για την καταγραφή αγορών που πραγματοποιούνται από άλλα άτομα και όχι από τον ίδιο.

Πραγματοποιεί αγορές που έχουν σκοπό την εξαπάτηση του Συνεργαζόμενου Καταστήματος ή την κατάχρηση κάποιας προσφοράς, όπως για παράδειγμα αγορές με ψεύτικα στοιχεία ή στοιχεία άλλου ατόμου, η μη τήρηση των όρων του Συνεργαζόμενου Καταστήματος κλπ.

Χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα και τεχνικές για την καταγραφή αγορών, όπως για παράδειγμα spyware, adware, malware, robots, forced clicks, automatic openings, automatic cookie dropping ή cookie stuffing.

Το mycityclub δεν θα έχει την υποχρέωση να πιστώσει οποιαδήποτε Επιστροφή σε Λογαριασμό που παραβιάζει τους παρόντες όρους. Επιπλέον, στην περίπτωση της αθέμιτης χρήσης, το mycityclub διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει Επιστροφές που έχουν ήδη πιστωθεί στον Λογαριασμό του χρήστη.

10. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

H διαχείριση των δεδομένων των επισκεπτών της ιστοσελίδας καθώς και των Εγγεγραμμένων Χρηστών της Υπηρεσίας, διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου του mycityclub.

11. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από το mycityclub, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων και παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του mycityclub. Επίσης τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το mycityclub και τις ιστοσελίδες του, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του mycityclub.

H εμφάνισή και έκθεση τους στο mycityclub.net και σε λοιπές ιστοσελίδες του mycityclub δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

12. ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Το mycityclub διατηρεί το δικαίωμα να:

Τροποποιεί και να ανανεώνει μονομερώς τους παρόντες όρους. Επιπρόσθετα, το mycityclub διατηρεί το δικαίωμα να προσθέσει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε πλευρά της Υπηρεσίας ανά πάσα στιγμή. Το mycityclub αναλαμβάνει την υποχρέωση να αναρτά τους ανανεωμένους όρους στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας.

Απενεργοποιεί τους Λογαριασμούς των Εγγεγραμμένων Χρηστών οι οποίοι δεν έχουν συνδεθεί στην Υπηρεσία για διάστημα μεγαλύτερο των 12 μηνών. Το mycityclub δεν θα έχει την υποχρέωση να πιστώσει οποιαδήποτε Επιστροφή σε Λογαριασμό που έχει απενεργοποιηθεί.

Απενεργοποιεί ή και να διαγράφει τους Λογαριασμούς των Εγγεγραμμένων Χρηστών οι οποίοι αθετούν, παραβιάζουν ή δεν πληρούν τους παρόντες όρους. Σε αυτή την περίπτωση, το mycityclub δεν θα έχει την υποχρέωση πληρωμής οποιασδήποτε Επιστροφής στους εν λόγω χρήστες.

13. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Υπηρεσία, η χρήση της και τα αποτελέσματα από τη χρήση της παρέχονται «ως έχουν» και δεν παρέχονται από το mycityclub εγγυήσεις ποιότητας ή άλλες εγγυήσεις οποιουδήποτε είδους για την Υπηρεσία.

Το mycityclub δεν θα φέρει ευθύνη για

1. Οποιαδήποτε έμμεση, ειδική, συμπωματική ή επακόλουθη απώλεια φήμης που προκύπτει από τη χρήση ή την ανικανότητα χρήσης της Υπηρεσίας ή οποιωνδήποτε πληροφοριών στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας ή οποιασδήποτε ιστοσελίδας μέσω υπερσυνδέσμου, συμπεριλαμβάνοντας, χωρίς περιορισμούς, χαμένα κέρδη, διακοπή εργασιών, απώλεια δεδομένων του Εγγεγραμμένου Χρήστη, ακόμα και αν το mycityclub έχει ενημερωθεί για την πιθανότητα τέτοιων ζημιών ή

2. Οποιαδήποτε απαίτηση αποδοτέα σε λάθη, παραλείψεις ή άλλες ανακρίβειες στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας ή σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα με την οποία συνδέεται η ιστοσελίδα της Υπηρεσίας μέσω υπερσυνδέσμου.

Το mycityclub δεν φέρει καμία ευθύνη ή υπαιτιότητα σε σχέση με τα Συνεργαζόμενα Καταστήματα που αποτελούν κομμάτι της Υπηρεσίας. Καμία εγγύηση δεν μπορεί να δοθεί αναφορικά στη λειτουργία ή στην ποιότητα των καταστημάτων αυτών.

14. Συμφωνείτε να απαλλάξετε το mycityclub και τα στελέχη του, τους διευθυντές του, υπαλλήλους, αντιπροσώπους κλπ. από οποιαδήποτε υπαιτιότητα και ευθύνη απώλειας, ζημιών, τραυματισμού ή εξόδων (συμπεριλαμβανομένων νομικών εξόδων) που έμμεσα ή άμεσα προκύπτουν από ή συσχετίζονται με οτιδήποτε σχετικό με αυτούς τους όρους χρήσης.

επιστροφή