Γενικές Ερωτήσεις Απαντήσεις

1. Τί είναι και τι κάνει το mycityclub; 

Είναι εταιρεία παροχής υπηρεσιών με σκοπό την δημιουργία μιας διαρκώς αυξανόμενης κοινότητας καταναλωτών – μελών, που κάνουν τις καθημερινές τους αγορές από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις (φυσικά καταστήματα & e-shop). οι οποίες επιστρέφουν ένα ποσοστό (%) ή ποσό επιστροφής που έχει συμφωνηθεί στο myCityClub.

Η επιστροφή χωρίζεται σε;

  1. Cashback: Το 50% το εξαργυρώνετε ανά 5,00 € σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και
  2. Προνόμια: Το υπόλοιπο 50% συγκεντρώνεται στον κουμπαρά σας και πάνε στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Μέσα από το δωρεάν On Line γραφείο σας έχετε πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα σας, για ενημέρωση και έλεγχο με πλήρη διαφάνεια σε όλα.

Για να έχει επιτυχία αυτό το σχέδιο, πρέπει να είναι ευχαριστημένα:

  1. Τα Μέλη,
  2. Οι Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις,
  3. Η Εταιρεία.

2. Τι προσφέρει το mycityclub στα μέλη και στις συμβεβλημένες επιχειρήσεις;

Στα μέλη του παρέχει το προσωπικό τους γραφείο στο διαδίκτυο, όπου από εκεί μπορούν και βλέπουν όλες τις πληροφορίες για:

Τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και e-shop.

Τις αγορές τους, τον ηλεκτρονικό τους κουμπαρά, τις αμοιβές τους. Αλλά και να  βρίσκουν οποιαδήποτε πληροφορία που θα τους είναι χρήσιμη.

Βελτίωση του εισοδήματός με το καινοτόμο σύστημα αμοιβών.

Στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις:

Δωρεάν πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών.

Προσέλκυση καινούριων πελατών.

Μηδενικά έξοδα για διαφήμιση.

Πιστούς και τακτικούς πελάτες.

Ηλεκτρονικό γραφείο για καταχώρηση των αγορών.

Βελτίωση του εισοδήματός.

3. Ποια είναι τα ωφέλη σας ως μέλος του mycityclub;

Άμεση Επιστροφή: Cashback στον λογαριασμό σας.

Προνόμια: Τα οποία συγκεντρώνονται ταυτόχρονα με το Cashback στον κουμπαρά σας και πάνε στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε σε προϊόντα και υπηρεσίες Συμβεβλημένων Επιχειρήσεων, σε online e-Shop και φυσικά καταστήματα, Κερδίζετε.

4. Πώς μπορείτε να εγγραφείτε στο mycityclub;

Έχετε δυο επιλογές για να γίνετε δωρεάν μέλος του mycityclub. Εγγραφείτε κατά τη διάρκεια της πρώτης σας αγοράς σε μια συμβεβλημένη επιχείρηση του mycityclub ή εγγραφείτε από ένα υπάρχον μέλος του mycityclub (συστήσαντας). Η εγγραφή είναι δωρεάν.

5. Πως μπορώ να συνδεθώ στην ιστοσελίδα του mycityclub;

Μετά την επιτυχή εγγραφή και την ενεργοποίηση μέσα από το e-mail σας, έχετε άμεση πρόσβαση στο γραφείο σας.

6. Επιφέρει έξοδα η συμμετοχή στο mycityclub;

Όχι, η ιδιότητα μέλους είναι εντελώς δωρεάν. Η συμμετοχή περιλαμβάνει τις ακόλουθες υπηρεσίες στα μέλη:

Εκτύπωση της Membership Card.

Προσωπικό Online γραφείο.

7. Ποια οφέλη σας δίνουν οι αγορές με το mycityclub;

Κάθε αγορά που κάνετε ως μέλος του mycityclub σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις, πιστώνεται στον λογαριασμό σας η επιστροφή του εκάστοτε συνολικού ποσού (%) αγοράς με;

Cashback: Που παίρνετε άμεσα στον λογαριασμό σας και

Προνόμια: Τα οποία συγκεντρώνονται ταυτόχρονα με το Cashback στον κουμπαρά σας και πάνε στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Μέσα από το δωρεάν On Line γραφείο σας έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας, για ενημέρωση και έλεγχο με πλήρη διαφάνεια σε όλα.

Κάθε φορά που στον κουμπαρά σας συγκεντρώνονται 10,00 € προνόμια αδειάζει αυτό το ποσό από τον κουμπαρά και πάνε στον λογαριασμό σας .

8. Σε ποιες επιχειρήσεις μπορείτε να έχετε Επιστροφή μελών του mycityclub;

Πανελλαδικά σε όλες τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις, που συμμετέχουν στο σύστημα επιβράβευσης μελών (πελατών) του mycityclub οι οποίες καθημερινά πληθαίνουν! Μία εικόνα από συμβεβλημένες επιχειρήσεις θα βρείτε στην ιστοσελίδα του mycityclub. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Membership Card πανελλαδικά και σε όλους τους κλάδους. Οι Επιστροφές προκύπτουν από την καθημερινή κατανάλωση των μελών (πελατών) στο δίκτυο των συμβεβλημένων επιχειρήσεων.

9. Υπάρχει ελάχιστο όριο ηλικίας για να εγγραφεί κανείς στο mycityclub;

Το κατώτερο όριο ηλικίας για μια επιτυχή εγγραφή είναι σε κάθε περίπτωση η συμπλήρωση του 18ου έτους ηλικίας. 

10. Πως μπορείτε να συστήσετε το mycityclub σε φίλους σας;

Υπάρχουν δύο τρόποι:

Α. Online εγγραφή: Συνδεθείτε με τα προσωπικά σας στοιχεία πρόσβασης στην ιστοσελίδα του mycityclub και στο Online γραφείο σας κάντε κλικ στην επιλογή εγγραφή "Κάντε την online εγγραφή!" 

Β. Έχετε τη δυνατότητα, να εγγράψετε νέα μέλη και εγγράφως, χρησιμοποιώντας το έντυπο που μπορείτε να προμηθευτείτε από το online γραφείο σας. Εγγράψτε ένα νέο μέλος και καταχωρείτε στη συνέχεια τα στοιχεία του στην online εγγραφή απευθείας στο προσωπικό σας online γραφείο.

11. Πόσο συχνά εκτελείται έμβασμα χρημάτων στον τραπεζικό μου λογαριασμό;

Το mycityclub πληρώνει εβδομαδιαίως (κάθε Τετάρτη). Από τη στιγμή που στο λογαριασμό εκταμίευσης του μέλους έχουν συσσωρευτεί 40.00 €, αυτά μεταβιβάζονται στον τραπεζικό λογαριασμό του μέλους. 

12. Λαμβάνω Επιστροφή πληρώνοντας με την πιστωτική μου κάρτα;

Αυτό το ερώτημα δεν μπορεί να απαντηθεί σε γενικές γραμμές. Κάποιες συμβεβλημένες με το mycityclub επιχειρήσεις, χορηγούν και με την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας τα εκ των προτέρων συμφωνημένη επιστροφή μελών, κατά βάση όμως δεν συνηθίζεται. ΌΧΙ.

13. Πώς θα αποκτήσετε την mycityclub Membership Card;

Μόλις κάνετε την εγγραφή σας ως μέλος του mycityclub, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε την εικονική σας Membership Card στο online γραφείο σας, να την εκτυπώσετε και να την χρησιμοποιήσετε. ή ΔΩΡΕΑΝ από τα συνεργαζόμενα  καταστήματα. 

Με 1,49 € για αποστολή της Κάρτας στον Χώρο σας ( Αφορά Έξοδα Αποστολής και Διαχείρισης )

14. Μπορώ να πληρώσω με τη δική μου mycityclub Membership Card χωρίς μετρητά;

Όχι, η mycityclub Membership Card δεν αποτελεί μέσο πληρωμής και χρησιμεύει μόνο για την καταχώρηση των αγορών που πραγματοποιήσατε.

15. Έχει ημερομηνία λήξης η Membership Card;

Η Membership Card δεν έχει ημερομηνία λήξης και μπορεί να χρησιμοποιείται δίχως περιορισμούς μπορείτε ανά πάσα στιγμή να εκτυπώσετε από το online γραφείο σας την εικονική σας Membership Card, ώστε να λαμβάνετε τα προνόμια μέλους.

16. Πού μπορείτε να δείτε τις έως τώρα επιστροφές σας;

Όλες οι επιστροφές μέλους που έχουν δημιουργηθεί, θα της βρείτε αναλυτικά στο προσωπικό σας Online γραφείο στην ιστοσελίδα του mycityclub.

17. Πόσο επωφελείται μία συμβεβλημένη επιχείρηση από την κοινότητα αγορών του mycityclub;

Μία συμβεβλημένη επιχείρηση επωφελείται από ένα δίκτυο μελών, το οποίο διαρκώς αναπτύσσεται μέσω της κλασικής διαφήμισης και της δυναμικής του δικτυακού μάρκετινγκ (στόμα με στόμα). Τα μέλη του mycityclub επισκέπτονται τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις για να κάνουν τις αγορές τους, ή για παροχές υπηρεσιών. Νέοι πελάτες εγγράφονται, παλαιότεροι πελάτες ανανεώνονται, οι υπάρχοντες πελάτες εξυπηρετούνται και έτσι εξασφαλίζεται ο αυξανόμενος τζίρος.

18. Πώς αναπτύσσεται το δίκτυο αγορών στην χώρα;

Η συνεργασία με ομίλους διενεργείται αποκλειστικά από την εταιρία. Δεν επιτρέπεται σε μέλος του mycityclub να διενεργήσει διαπραγματεύσεις με πιθανούς μελλοντικούς συμβεβλημένους ομίλους. Το δίκτυο μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) αναπτύσσεται και από τα μέλη, σε συνεργασία με το mycityclub.

19. Τα προσωπικά μας δεδομένα χρησιμοποιούνται για σκοπούς έρευνας αγορών;

Τα προσωπικά δεδομένα ενός μέλους του mycityclub δεν δίνονται σε τρίτους. Έρευνα αγοράς σαφώς και διενεργείται από το mycityclub. Αυτό διασφαλίζει τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και επιτρέπει αποφάσεις στρατηγικής σημασίας για την προσέγγιση νέων συμβεβλημένων επιχειρήσεων.

20. Για ποιο λόγο το mycityclub χρειάζεται τα τραπεζικά σας στοιχεία;

Τα πλεονεκτήματα του mycityclub είναι: "Cashback & Προνόμια με κάθε αγορά". Αυτό σημαίνει πως λαμβάνετε επιστροφή χρημάτων στον προσωπικό σας τραπεζικό λογαριασμό. Εάν τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού δεν είναι διαθέσιμα, δεν μπορούν να γίνουν και οι μεταφορές χρημάτων σε αυτόν. Τα πλήρη τραπεζικά σας στοιχεία μπορείτε να τα συμπληρώσετε στο προσωπικό σας Online γραφείο.

Περισσότερα:

επιστροφή