Εσύ Άλλαξες Πάροχο;

Αλλάζοντας πάροχο στο ρεύμα ή και στο αερίο έχετε όφελος

έως 30% στο Ρεύμα και 5% στο Αέριο. 

Σήμερα, οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τον ΝΟΜΟ που υπάρχει για την ενέργεια. Από το 2014 έχει ψηφισθεί ο νόμος που περιληπτικά λέει τα εξής: Την προμήθεια ρεύματος και αερίου θα την έχουν ιδιωτικές εταιρείες. Τα δίκτυα διανομής και μεταφοράς θα παραμείνουν κρατικά. Ακόμη έχει δημιουργηθεί μια επιτροπή εποπτείας για την ενέργεια, η οποία δίνει άδεια στις εταιρείες για να προμηθεύουν ρεύμα και αέριο στους καταναλωτές. (21 εταιρείες πήραν άδεια για ρεύμα και 8 για αέριο). Οι εταιρείες προαγοράζουν το ρεύμα και το αέριο και με αυτόν τον τρόπο προστατεύεται ο καταναλωτής.

Οι εταιρείες λειτουργούν ανταγωνιστικά και θέλουν να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες. Και ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για να τους προσελκύσουν είναι να τους προσφέρουν καλύτερη τιμή. Γιατί το προϊόν (ρεύμα ή αέριο) από όποια εταιρεία και να το αγοράσουμε είναι το ΙΔΙΟ. Σαν σημείο αναφοράς έχουμε την τιμή που δίνει η παλιά ΔΕΗ. Οι εταιρείες για να πάρουν πελάτες εφαρμόζουν πολλά ΤΡΙΚ για να πουν ότι «ΑΥΤΕΣ» έχουν την καλύτερη τιμή. Η σύγκριση πρέπει να γίνεται σε ετήσια βάση… για να έχουμε μια σαφή εικόνα κόστους. 

Παράδειγμα:  Στις 3.750 κιλοβατώρες που είναι ο ετήσιος μέσος όρος ενός τετραμελούς νοικοκυριού, τι θα πληρώσουν ΣΥΝΟΛΙΚΑ με το Πάγιο ή την ετήσια συνδρομή. Θα δείτε ότι τις περισσότερες φορές οι διαφορές είναι ελάχιστες μεταξύ των νέων παρόχων… Το δε όφελος συγκριτικά με τα τιμολόγια της ΔΕΗ είναι περίπου 5,00 έως 10,00 € τον μήνα για τα σπίτια. Στις επιχειρήσεις το οικονομικό όφελος είναι μεγαλύτερο.

Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Οικονομία!

 Εγγραφή Εδώ:

επιστροφή