Δίκτυο Συνεργατών Αερίου & Ρεύματος

Σήμερα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε "Υπάρχουν Ευκαιρίες" που μπορούν να σε βοηθήσουν σημαντικά, αρκεί να μπορείς να τις εντοπίσεις.

Μια καλή ευκαιρία είναι η απελευθέρωση της ενέργειας σε αέριο & ρεύμα.

Οι Εταιρίες κάνουν μάχη προσφορών και διαφημίσεων για να πάρουν πελάτες δαπανώντας πολλά χρήματα.

Όλοι έχουμε την βασική ανάγκη, αυτή του ρεύματος ή & του αερίου. Για να ωφεληθούμε όλοι από την ανάγκη τόσο των Εταιριών για πελάτες όσο και των Καταναλωτών για εξοικονόμηση χρήματων το mycityclub σας προσκαλεί να ενώσουμε της δυνάμεις μας.

Όλοι μαζί, Μπορούμε και στην Οικονομία.

Για να υλοποιήσει το όραμά της η εταιρία, δημιούργησε παράλληλα ένα δίκτυο ανεξάρτητων συνεργατών, οι οποίοι έχουν και τα μέγιστα οφέλη.

Η διαφορά του απλού μέλους από το συνεργάτη έγκειται στο ότι το απλό μέλος μπορεί να εξασφαλίσει προνομιακές τιμές σε ρεύμα & αέριο αλλά και σε όλες του τις αγορές με την κάρτα επιστροφών (Cashback Card) της mycityclub.

O συνεργάτης, ο οποίος με επαγγελματισμό και γνώση δείχνει τον τρόπο στα απλά μέλη να εξοικονομούν χρήματα, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, έχει πρόσβαση στις αμοιβές της mycityclub, συνεπώς όχι μόνο εξοικονομεί χρήματα αλλά ταυτόχρονα αυξάνει το εισόδημά του.

Το απλά μέλη εξοικονομούν χρήματα, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση και συμμετέχουν στο μέρισμα έως 600,00 €

Εμείς αναλαμβάνουμε να σας εκπαιδεύσουμε και να σας δείξουμε τα βήματα για την επιτυχία. Εσείς θα ορίσετε τι σημαίνει επιτυχία για εσάς!

Η Εταιρία πάροχος μας πληρώνει για τον κάθε πελάτη μέλος, το mycityclub τα μοιράζεται μαζί σας, Δίκαια, Ξεκάθαρα και με πλήρη Διαφάνεια.

 Δείτε Λεπτομέρειες & τους Ειδικους Όρους ΕΔΩ:

Πως ξεκινάτε;

Αλλάζετε πάροχο Ρεύματος ή και Αερίου με ετήσιο όφελος 25% + 5% αντίστοιχα.

Το προτείνετε σε 2 φίλους σας για να έχουν το ίδιο όφελος, οι οποίοι με την σειρά τους το προτείνουν σε 2 δικούς τους φίλους και ούτω καθεξής.

Με αυτόν τον τρόπο σταδιακά κερδίζετε το ρεύμα της χρονιάς και όχι μόνο.

Αν το προτείνετε σε περισσότερους θα έχετε μεγαλύτερο και γρηγορότερο όφελος. Μην χάνετε την μοναδική ευκαιρία εξοικονόμησης που σας παρέχεται Εντελώς Δωρεάν.

Επικοινωνήστε στο email: info@mycityclub.net ή στείλτε τα παρακάτω δικαιολογιτηκά:

ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ

  • Φωτοτυπία Ταυτότητας / Διαβατηρίου (ή άλλου σχετικού νομιμοποιητικού εγγράφου ταυτοπροσωπίας).
  • Γνωστοποίηση ΑΦΜ & ΔΟΥ.
  • Αντίγραφο τελευταίου εκκαθαριστικού λογαριασμού ηλεκτρικής ενέργειας (Σε περίπτωση όπου δεν υπάρχει εκκαθαριστικός λογαριασμός ζητείται ο τελευταίος έναντι λογαριασμός) και υποχρεωτικά η τρέχουσα ένδειξη του μετρητή.

 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

  • Φωτοτυπία Ταυτότητας / Διαβατηρίου (ή άλλου σχετικού νομιμοποιητικού εγγράφου ταυτοπροσωπίας).
  • Γνωστοποίηση ΑΦΜ & ΔΟΥ.
  • Αντίγραφο τελευταίου λογαριασμού ηλεκτρικής ενέργειας
  • Εφόσον πρόκειται για νέα Σύνδεση στο δίκτυο διανομής φυσικού Αερίου, αντίγραφο της Σύμβασης Σύνδεσης που συνάψατε με τον αρμόδιο Διαχειριστή του Δικτύου Διανομής (ΕΔΑ) ή εφόσον πρόκειται για ήδη ενεργή παροχή σε άλλο Χρήστη Διανομής αντίγραφο του τελευταίου λογαριασμού Φυσικού Αερίου.
επιστροφή